Forside      Åbningstider      Galleri      Kontakt      Aktuelt      Jul og Nytår 2018      Avlsdyrsalg      Privatlivspolitik
 

Privatlivspolitik

Cookies

Vi har valgt at dette website ikke  anvender ”cookies”

Personlige data

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du handler med os, indsamler og behandler vi enkelte steder en række sådanne informationer. Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger når du tilmelder dig vores nyhedsbrev. I det omfang du selv giver samtykke hertil behandles dit navn og e-mail.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at kunne sende dig relevante e-mails med nyheder, tilbud og arrangementer.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem straks, når de ikke længere er nødvendige. Dette hvis du f.eks. afmelder dig vores nyhedsbrev.

Videregivelse af oplysninger

Vi benytter en tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Denne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Vi anvender mailchimp som  tredjepart i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve. Der foreligger en databehandleraftale med Mailchimp.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev. Det gør du i bunden på en af de e-mails du har modtaget af os.  Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: bihereford@gmail.com.Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver og dataansvarlig:

Gårdbutikken Trekløver

v/ Aase Ingerslev og Keld Balle

Vestergade 39

5672 Broby

Telefon 25621761

Email: bihereford@gmail.com

CVR Nr.: 18472988


Privatlivspolitik

Cookies

Vi har valgt at dette website ikke  anvender ”cookies”

Personlige data

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du handler med os, indsamler og behandler vi enkelte steder en række sådanne informationer. Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger når du tilmelder dig vores nyhedsbrev. I det omfang du selv giver samtykke hertil behandles dit navn og e-mail.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at kunne sende dig relevante e-mails med nyheder, tilbud og arrangementer.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem straks, når de ikke længere er nødvendige. Dette hvis du f.eks. afmelder dig vores nyhedsbrev.

Videregivelse af oplysninger

Vi benytter en tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Denne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Vi anvender mailchimp som  tredjepart i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve. Der foreligger en databehandleraftale med Mailchimp.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev. Det gør du i bunden på en af de e-mails du har modtaget af os.  Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: bihereford@gmail.com.Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver og dataansvarlig:

Gårdbutikken Trekløver

v/ Aase Ingerslev og Keld Balle

Vestergade 39

5672 Broby

Telefon 25621761

Email: bihereford@gmail.com

CVR Nr.: 18472988


Gårdbutikken Trekløver, Vestergade 39, V. Hæsinge, 5672 Broby, 25 62 17 61

Webdesign by KH DATA