Forside      Åbningstider      Galleri      Kontakt      Aktuelt      Avlsdyrsalg      Privatlivspolitik
 

15.10.2018 kælver Rosenkær Ladysport og får en dejlig kviekalv efter Venture Heart Index, hun kommer til at hedde B.I. Lady Heart og det bliver spændende at se hende udvikle sig. Derudover er vi i løbet af oktober gået igang med at inseminere - håber det kommer til at gå nogenlunde nemt

Medio september lykkes det faktisk at få lavet et slet wrap mere, så nu kan vi vist klare os gennem vinteren. Det regner stadig ikke meget, emn græsset gror trods alt fint og køerne trives på græsset suppleret med halm.

13.08.2018 Efter nærmest 3 mdr. med tørke har det endelig regnet i denne weekend. Heldigvis fik vi vores halm hjem sidste weekend og har nu glædet os over 37mm i den forløbne weekend.

12.08.2018 Endnu en kviekalv efter Nordbæk Kenan da Sønderlund Countess kælver i dag netop som regnen sætter ind, men hun klarer det heldigvis fint og nemt i år - dejligt.

10.08.2018 Hazel Juliane kælver og får en dejlig kviekalv efter Nordbæk Kenan. alt går fint og hurtigt.

05.07.2018 B.I. Sportline bliver kalve champion på Landsskuet i Herning. Samtidig har vi besluttet at sætte denne smukke kviekalv til salg. Vi håber at finde en god besætning til hende hvor hun, med sine supergener, kan komme til at føre en forskel.

08.06.2018 I dag har vi sendt B.I. New Time til Bornholm. Han er solgt til Sanne og Morten Folkmann. vi ønsker tillykke med købet og håber I får meget glæde af ham.

04.06.18 Vi er igennem en maj mdr.uden regn, det er hårdt ved græsset. 1. slet gav ca. halvdelen af de wrapballer der plejer at være. Derudover lavet 121 småballer hø.

Derudover er det dyrskueklargøringstid og det går fint med det. Vi glæder os til sæsonen.

28.04.18 Så er B. I. New Time kommet hjem fra afprøvning på Ålestrup Avlsstation og med et flot resultat, årsvægt på 627 kg, dgl. tilvækst  på 1893g. Vejet ved hjemkomst d. 23.04 til 738kg..

Han er nu til salg og vi håber selvfølgelig at han kan komme ud og bruge de gode gener i en besætning. Hvis det ikke bliver inden Det Fynske Dyrskue vil han kunne ses der også.

Vi havde ham ude i går hvor han blev vasket og nusset lidt om. Han udviser et dejligt roligt temperament.

Vi har i dag haft klovbeskærer til morgen og tre køer samt New Time er nu trimmet.

 

18.03.2018: Så gik de første par mdr. af 2018 stille og roligt. Vi har faktisk to gange besøgt B.I. NeW Time på Ålestrup Avlsstation og han udvikler sig rigtig godt, ligger med en daglig tilvækst på 2010 g, hvilket vi er meget tilfredse med. Han er færdigafprøvet her d. 01.04 hvorefter han så enten kommer hjem og vil blive udstillet på sommerens dyrskuer eller evt. bliver solgt. Har er selvfølgelig til salg hvis nogen er interesseret. Ellers vil vi bruge ham selv her i sommer og så sælge ham til efteråret, så ved du allerde nu at du skal bruge en tyr til efteråret er her chancen. Der er selvfølgelig også stadig den mulighed at han bliver sædaftappet, men nu må vi se.

Vi har også her i vinter solgt og i fredags leveret de to små kvier, B.I. White Beauty og B.I. New Charge til Trine og Helge Outzen, Egtved. Vi takker for handlen og håber at  I får meget glæde af disse gode gener i jeres besætning.

Gårdbutikken Trekløver/B.I. Hereford, Vestergade 39, V. Hæsinge, 5672 Broby, 25 62 17 61

Webdesign by KH DATA