URL: http://gaardbutikken-treklover.dk.linux8.curanetserver.dk/index.php?id=128,0,0,1,0,0


08.06.2018 I dag har vi sendt B.I. New Time til Bornholm. Han er solgt til Sanne og Morten Folkmann. vi ønsker tillykke med købet og håber I får meget glæde af ham.

04.06.18 Vi er igennem en maj mdr.uden regn, det er hårdt ved græsset. 1. slet gav ca. halvdelen af de wrapballer der plejer at være. Derudover lavet 121 småballer hø.

Derudover er det dyrskueklargøringstid og det går fint med det. Vi glæder os til sæsonen.

28.04.18 Så er B. I. New Time kommet hjem fra afprøvning på Ålestrup Avlsstation og med et flot resultat, årsvægt på 627 kg, dgl. tilvækst  på 1893g. Vejet ved hjemkomst d. 23.04 til 738kg..

Han er nu til salg og vi håber selvfølgelig at han kan komme ud og bruge de gode gener i en besætning. Hvis det ikke bliver inden Det Fynske Dyrskue vil han kunne ses der også.

Vi havde ham ude i går hvor han blev vasket og nusset lidt om. Han udviser et dejligt roligt temperament.

Vi har i dag haft klovbeskærer til morgen og tre køer samt New Time er nu trimmet.

 

18.03.2018: Så gik de første par mdr. af 2018 stille og roligt. Vi har faktisk to gange besøgt B.I. NeW Time på Ålestrup Avlsstation og han udvikler sig rigtig godt, ligger med en daglig tilvækst på 2010 g, hvilket vi er meget tilfredse med. Han er færdigafprøvet her d. 01.04 hvorefter han så enten kommer hjem og vil blive udstillet på sommerens dyrskuer eller evt. bliver solgt. Har er selvfølgelig til salg hvis nogen er interesseret. Ellers vil vi bruge ham selv her i sommer og så sælge ham til efteråret, så ved du allerde nu at du skal bruge en tyr til efteråret er her chancen. Der er selvfølgelig også stadig den mulighed at han bliver sædaftappet, men nu må vi se.

Vi har også her i vinter solgt og i fredags leveret de to små kvier, B.I. White Beauty og B.I. New Charge til Trine og Helge Outzen, Egtved. Vi takker for handlen og håber at  I får meget glæde af disse gode gener i jeres besætning.