URL: http://gaardbutikken-treklover.dk.linux8.curanetserver.dk/index.php?id=150,0,0,1,0,0


Året 2019 startede lidt tungt, da vi bl.a. havde store problemer med at få vores insemineringer til at lykkes.

 

Dette bevirkede at vi i løbet af februar mdr. besluttede os til at købe en avlstyr. Dette har vi så gjort i fællesskab med Michael, Ingerslevs Hereford & Angus, da vi mener at vi bedre kan udnytte tyres fuldt ud ved at bruge ham i begge besætninger.

 

Valget faldt på en dejlig tyrekalv fra Hazel Hereford, hvor vi hos Lisa og Lars købte tyren Hazel Online, som vi fik leveret efter Landsskuet i Herning.

 

Det var i sagens natur en stor glæde for os at han klarede sig rigtig flot både på Det Fynske Dyrskue hvor han blev Grand Champion og Interbreed vinder. På landsskuet blev han på hereford-Ungdoms Showet Res. Grand Champion.

 

Han er nu kommet hjem og går ved køerne. Han er en fantastisk rolig og dejlig tyr, som holder meget af at vi kommer ned i marken til ham og han bliver kløet og får lidt kraftfoder - det er SÅ hyggeligt.

 

Vores egen lille kviekalv B.I. Lady Heart klarede også sommerens dyrskuer rigtig flot idet hun på Det Fynske Dyrskue blev både Grand Champion og Interbreed vinder. På Ladsskuet blev hun Kalvechampion.

 

Nu glæder vi os over at have mere græs end sidste sommer og ser frem til to kalve til efteråret.

 

Efteråret gik rigtig fint.

 

Ultimo oktober kælvede Rosenkær Ladysport og vi fik en dejlig tyrekalv efter Home Town, ham venter vi os meget af.

 

I november kælvede Sønderlund Countess og fik et dejligt sæt tvillinger efter Roost 1 Hannibal, en tyr og en kvie som vi ser frem til at følge.

 

Vores dejlige avlstyr Hazel Online trives godt og blev kåret med 89 i helhed. Han får køerne i kalv i en fart så det er skønt og vi glæder os til at begynde at se kalve efter ham i foråret 2020.