Forside      Åbningstider      Galleri      Kontakt      Aktuelt      Avlsdyrsalg      Privatlivspolitik
 
Året 2010

 

 

Søndag den 28. november 2010 blev dagen hvor 13 år gamle B. I. Miss Charge fik sin kalv nr. 11. En dejlig kviekalv kom til verden uden problemer og trives nu efter 14 dage helt perfekt.

 

 Lørdag d. 30. oktober 2010 Det blev en dejlig lørdag for B.I. Hereford - vi startede dagen med at få drægtighedsundersøgt 4 kvier og en ko alle er med kalv... kvierne drægtige med nbn Bodacius som blev lukket til i starten af juli da han var godt 8 mdr. det er da meget godt klaret af sådan en kalv!! Vi har nu besluttet at sælge ham så mangler du en god tyr med super afstamning til næste sæson er chancen der nu. Koen B.I. Delight Charge er drægtig med Col Patton så det bliver også rigtig spændende. Desuden har vi idag solgt de to kvier B.I. Estella Sun og B.I. Cha Cha.

 

Onsdag d. 29. september 2010  Hold da op - så gik sommeren og vi har haft vores hjemmeside til opdatering og det har taget lidt tid, men nu er vi kørende igen. Vi har haft en travl sommer med Landsskue, 2 store fødevaremarkeder med Gårdbutikken Trekløver, Kulinarisk Sydfyn og Fynske Fristelser, begge nogle rigtig gode arrangementer med mange interesserede kunder og godt eftersalg.

Vi har fået lavet godt 100 wrapballer, stalden er vasket og kalket så vi er såmænd ved at være klar til vintersæsonen, lige nu fodrer vi vores dyr ude med helsæd i en halmhæk og det er de meget godt tilfredse med. Her til morgen har vi desværre sendt Peløkke Brithishette på slagteriet, hun havde smidt kalven igen - så nu var det slut, men lidt trist er det jo altid.

Den kommende weekend deltager vi med gårdbutikken i Bondens Marked på Gisselfeld Kloster.

 

Fredag d. 18. juni 2010  Vi tilbyder nu to spændende hundyr til salg. Koen B.I. Delight Charge med tyrekalv B.I. Focus ved siden, måske din nye avlstyr til næste sæson!! og kvien B.I. Estella Sun. Begge stærke dyr med gode gener.  Ring og hør nærmere. tlf. 25 62 17 61

 

Mandag d. 14. juni 2010  Så er det Fynske Dyrskue vel overstået, vi havde nogle hyggelige dage trods regn og blæst og uden de store præmier, men sådan er det jo sommetider. Nu ser vi fremad mod Gårdbutikken Trekløvers deltagelse i Kulinarisk Sydfyn i weekenden den 26. og 27 juni og derefter Landsskuet. Butikken har åbent hele den kommende weekend.

 

Torsadg d. 10.juni 2010  Så er vi klar til Det Fynske Dyrskue, dyrene hentes i eftermiddag og alt er stort set pakket. Har lige fået drægtighedsundersøgt  - og alle er i kalv. Dejligt!!

 

Søndag d. 30 maj 2010   Så har vi været igang med dyrskueklargøring over et par weekender og det går godt fremad. Vi regner med at hele den tilmeldte flok når at blive klar.

 

Onsdag d. 12. maj 2010  Husk vi har masser af lækkerier til grillen bl.a. bøffer, stege, 3 slags grillpølser og grillbøffer lige til at komme på grillen. På gensyn i Gårdbutikken Trekløver.

 

Mandag d. 10. maj 2010  Da jeg ind imellem har lidt problemer med at opdatere under "aktuelt" vil jeg sørge for også her - under nyheder -  at orientere om forskelligt fra Gårdbutikken Trekløver.

 

Lørdag d. 8. maj 2010  Vi havde en rigtig dejlig dag i forbindelse med Kødkvægets Dag, på trods af regnvejr hele natten og morgenen op til blev det dog tørvejr selvom det var koldt. Gode venner havde lånt os et telt som blev sat op på gårdspladsen så grillen kunne stå lidt i læ, mange af gæsterne valgte da også at sidde der og spise deres grillpølser. Derudover var der dækket op i garagen hvor der også var smagsprøver og selvfølgelig også åbent i Gårdbutikken Trekløver hvilket mange benyttede sig af. Tak til alle som bakkede op om arrangementet og  tak til vores hjælpere.

 

Tirsdag d. 4. maj 2010  Hold da op - ja somme tider går tingene stærkt, nu er Peløkke Charley solgt og skal gå i den smukke natur på Naturskolen Lærkedal i Nr. Broby og passe en masse herefordkøer. Vi har ham dog stadig gående her til efter Kødkvægets Dag på lørdag d. 8. maj. Men alt i alt dejligt at det stadig kan lade sig gøre at købe og sælge hornede hereford, også til avl!!!

 

Søndag d. 2. maj 2010  jeg har lidt problemer med at opdatere under Gårdbutikkens Aktuelt så jeg vil gøre det her i stedet for: Vi har åbent i butikken den kommende weekend fra fredag d. 7. maj kl. 13. lørdag d. 8. maj holder vi Åbent i forbindelse med Kødkvægets Dag fra kl. 10 -16 hvor der både er mulighed for at se dyrene på græs og få serveret grillpølser. Vi har smagsprøver på vores pålæg og spændende vine og butikken er fyldt op med lækkerier til grillsæsonen. Ta' hele familien med til en hyggelig dag på landet. Mors Dag søndag d. 9. maj holder vi åbent fra. kl. 9.00. På gensyn!!

 

Søndag d. 2. maj 2010 vi har besluttet at sælge Peløkke Charley når nu han er færdig med at løbe køerne for denne sæson så hvis nogen mangler en god hornet tyr som laver nogle gode sunde kalve med god tilvækst så er det bare at kontakte os og står du og skal bruge ham nu finder vi også ud af det.

 

Onsdag d. 21 april 2010  så kom sæsonens sidste kalv - B.I. Delight Charge fiK en fin tyrekalv, B.I. Focus, hun havde klaret det hele selv da vi kom hjem om eftermiddagen så det er bare så fint som det kan være.

 

Mandag d. 29. marts 2010  endelig en nyhed igen - B.I. Suncharge har i dag ved middagstid fået en dejlig tyrekalv, B. I. Foxtrot, efter Peløkke Charley, en stor stærk kalv, født på marken og allerede i fuld vigør - sådan skal det være....God Påske til alle!!!

 

Mandag d. 22. februar 2010  B.I. Lady Princess ET har idag fået en dejlig tyrekalv som allerede har fået navnet B.I. Felix, ko og kalv i fin form så vi håber det bliver et godt sæt til sommerens dyrskuer. 

 

Lørdag d. 9. januar 2010  Pu -ha det blev en barsk start på det nye år, i mandags sendte vi B.I. Lady Diamond ET, mor til tyrekalven som døde af lungebetændelse, til slagt og fik så konstateret at hun havde nogle mørke plamager på sine lunger, det er nok det hun har givet videre, så det var den rigtige beslutning. Heldigvis skete der også en positiv ting - vores 12 år gamle ko B.I. Miss Charge fik en dejlig lille kviekalv som er døbt B.I. Cha Cha - kan man hedde andet når ens forældre hedder henholdsvis Charge og Charley??

Men så dagen efter fik Peløkke Brithishette en alt for stor baglæns født, død tyrekalv - for pokker hvor er det ærgeligt

 

Lørdag d. 2. januar 2010  Vi vil gerne ønske alle herefordkolleger et rigtig Godt Nytår med tak for godt samarbejde og mange hyggelige timer i det gamle år.

Gårdbutikken Trekløver/B.I. Hereford, Vestergade 39, V. Hæsinge, 5672 Broby, 25 62 17 61

Webdesign by KH DATA