Forside      Åbningstider      Galleri      Kontakt      Aktuelt      Avlsdyrsalg      Privatlivspolitik
 
Året 2009

Søndag den 13. december 2009  Øv, øv,øv så fik vores lille fine tyrekalv B.I. Ecco lungebetændelse og reagerede ikke på nogen form for behandling, dyrlæge to gange, han døde lørdag aften, træls, træls træls. sådan er det jo desværre også at ha' med levende dyr at gøre......

 

 

Søndag den 29. november 2009 Hjemme igen efter et par hyggelige dage på Kødkvægsskuet i forbindelse med Agromek. Sidste dyrskue i år - så nu er alt vasket og pakket væk til næste sæson. Tak til alle herefordkolleger for en god sæson.

 

 

Lørdag den 21. november 2009  Så fyldte Gårdbutikken Trekløver 1 år. Et år som vi synes har været rigtig spændende og lærerigt og som også har givet os rigtig mange gode oplevelser i forbindelse med de forskellige arrangementer vi har afholdt og deltaget i. Vi havde en rigtig hyggelig dag med mange gæster som blev forsynet med grillpølser, smagsprøver og kaffe med fødselsdagskage. Vi har haft rigtig god opbakning fra vores kunder i det forløbne år, tak for det. Vi ser frem til endnu et godt år med Gårdbutikken Trekløver.

 

 

Tirsdag d. 17. november 2009  Så fik vi kåret de dyr som ikke tidligere har været kåret, se kåringstallene på de enkelte dyrs side.

 

 

Tirsdag den 27. oktober 2009  Ja sådan skal det være at have hereford - man siger til hinanden når man kigger ud af vinduet og det så småt er ved at blive lyst - gad vide om vi har fået kalv? og jo minsandten om ikke man kan se relieffet af en lille én som står  og patter sin mor, sådan var det her til morgen - B.I. Lady Diamond ET var i løbet af nattet nedkommet med en fin, B.I.Ecco. Det er samtidig første kalv efter Peløkke Charley.

 

 

Torsdag den 22. oktober 2009   Så er der nye billeder af vores hundyr under køer og kvier.

 

 

Søndag den 18. oktober 2009  Hjemme igen efter at ha' deltaget i Det Sjællandske Efterårsskue i Andelslandsbyen i Holbæk, det blev et godt  skue for os da B. I. Suncharge med B.I. Estella Sun blev Ko Champion, hun var den eneste vi havde med, så vi er godt tilfredse. Det har været et par rigtig hyggelige dage med gode herefordkolleger. Tak for det.

 

 

Nu nærmer dagen sig også for Gårdbutikken Trekløvers 1. års fødselsdag så lørdag den 21. november holder vi Åbent Hus fra kl. 10 - 16 hvor vi byder på lidt godt til ganen og maven! 

 

 

Søndag den 4. oktober 2009  Ja, så er det igen tid til vinterfodring, idag har dyrene været inde og er blevet fodret med det fineste wrap her til aften - det var de godt tilfredse med. Snart begynder kælvningssæsonen med kalve efter Peløkke Charley - det bliver spændende...

 

 

Lørdag den 5. september 2009  Så fik vi drægtighedsundersøgt - 4 af 4 med kalv. Dejligt!!

 

 

Lørdag den 22. august 2009  En spændende uge med to supergode Herefordarrangementer, efter Gårdbutikken Trekløvers to dages deltagelse i Fynske Fristelser på Fåborg Havn sidste fredag og lørdag, med flot vejr og masser af interesserede gæster, var vi søndag på udflugt med Hereford Klub Fyn til Skallingen og Elmegård Gårdbutik i Sommersted, se referat på www.hereford.dk. I løbet af ugen fik vi vores halm leveret og fik det dækket en aften, så er det på plads!! I dag lørdag har vi så været på tur med Hereford Klub Midtjylland til to besætninger i Gassum, en spændende og hyggelig dag i det jyske afsluttet med dejlig grillmad, tak for det.

 

 

Fredag den 7. august 2009  Ja det er en stille tid lige nu, dyrene går på græs og hygger sig. Høsten er jo nem for os som bare får leveret et læs halm en dags tid. Til gengæld er der mange andre aktiviteter som fylder dagene.

 

 

Fredag den 10. juli 2009  Så er de tre kviekalve taget fra deres mor - sikken en larm vi har haft hele ugen - håber naboerne tilgiver os!!, men nu er de lukket på græs og der er fred og ro. Vi er klar til Gårdbutikken Trekløvers Sommergrill her i weekenden den 11 og 12 juli. Åben butik, vi griller og hygger, alle er velkomne. Se tilbud på Gårdbutikken Trekløver

 

 

Søndag den 5. juli 2009  Vel hjemme igen efter tre dejlige dage på Landsskuet, skønt vejr - indimellem lidt varmt - dejligt socialt samvær med gode herefordvenner og gode resultater. B.I. Suncharge blev nr. 2 i sit kohold og derefter Res. Ko Champion, 23 point og ærespræmie. Peløkke Charley vandt sit hold. Nu bliver det dejligt at få alle dyr på græs, stalden renset, vasket og kalket og så holde sommerferie.

 

 

Mandag den 29. juni 2009  blev dagen hvor sidste års sidste tyrekalv forlod ejendommen, så nu bliver det nemt efter Landsskuet, tre kviekalve bliver taget fra og kommer i en fold for sig selv og Charley bliver lukket ud til kørerne for at gøre sit arbejde færdigt. De sidste forberedelser til Landsskuet er i gang og samtidig forbereder vi næste weekends sommergrill arrangement i Gårdbutikken Trekløver. Se mere under Gårdbutikken.

 

 

Lørdag den 20. juni 2009  så kom der billeder i vores galleri fra Det Fynske Dyrskue,

 

 

Fredag den 12. juni 2009  Så fik vi den første dag på Det Fynske dyrskue 2009 overstået - og hvilken dag - 4 dyr tilmeldt - 3 med 23 point og en med 22 point. Vores avlstyr Peløkke Charley blev Res. Junior Champion og vores dejlige B.I. Suncharge vandt først sit hold, blev derefter Ko Champion og sidst men ikke mindst GRAND CHAMPION, så vi er meget glade og tilfredse idag.

 

 

Mandag den 8. juni 2009  Så er det snart dyrskuetid på Fyn og weekenden er da også gået med at vaske, blæse og klippe dyrene som skal med, vi har selvfølgelig oså trænet dem i at gå pænt - med vekslende held - men det plejer jo at gå fornuftigt når de først kommer afsted.

 

 

Søndag den 31. maj 2009  I dag  har vi fået lavet 71 wrap græs baller, det er det meste af vinterens grovfoder, så det er rigtig dejligt.

 

 

Fredag den 29. maj 2009  Charley er allerede meget bedre gående idag - heldigvis. Vi har haft en super fin dag i Svendborg hvor land og by mødtes, Gunnar var der med sin dejlige ko, Charge, og masser af børn fik en god oplevelse både med at ride på koen og med smagsprøver fra Gårdbutikken Trekløver.

 

 

Torsdag den 28. maj 2009  Øv, vores tyr Charley har fået en klovbyld og er skidt gående, vi har haft dyrlæge, så hjælper det nok snart igen.

 

 

Søndag den 24. maj 2009   så kom vi lidt igang med dyrskueklargøringen, som der jo er tradition for i Kr. Himmelfartsferien, to tyre vasket og gået lidt med - de skal nok komme efter det. Desuden fik vi vaccineret for BT i fredags.

 

 

Tirsdag d. 12. maj 2009  så er den første af vores to tyrekalve rejst hjemmefra, B.I. Don Kahlua har indtaget sit nye hjem hos Conny og Poul Erik Larsen, Kile, Søndersø, hvor han forhåbentlig kommer til at lave nogle dejlige kalve for dem. Held og lykke med ham. Dejligt at komme ud og se dyr man har solgt i efteråret som bare ser godt ud og indtil nu har fået to fine kalve.

 

 

Lørdag d. 9. maj 2009  ca. 75 mennesker havde valgt at bruge denne lørdag i St. Bededagsferien til at besøge vores besætning og Gårdbutik, om udgangspunkt vidste vi jo ikke hvad man kunne forvente, men taget i betragtnig at vi havde et par stk. som måske kunne være potentielle medlemmer af foreningen samt mange nye gæster i vores butik synes vi alt i alt at dagen har været en succes. Se billeder fra dagen i vores galleri snarest.

 

 

Lørdag d. 9. Maj 2009  Holder B.I. Hereford/ Gårdbutikken Trekløver åben fra kl. 10 - 16 i forbindelse med Kødkvægets Dag. Der vil være mulighed for at se dyrene tæt på og få oplysninger af hvilken som helst art, uanset om man måske har lyst til selv at få herefordkvæg eller bare gerne vil vide mere om vores dyr og vores Gårdbutik. Vi tænder grillen og har forskellige smagsprøver. Alle er velkomne.

 

 

Torsdag den.7. Maj 2009   Så er der billeder af B.I. Estella Sun, det nyeste skud på stammen og samtidig forårets sidste kalv, samtidig er S-indekser opdateret.

 

 

Den 3. Maj 2009  Så fik vi sæsonens sidste kalv - B.I. Suncharge fik en fin lille kviekalv, der kommer billeder snarest.

 

 

Den 17. april 2009   Så er køerne kommet på græs og det var noget de kunne li'  - ikke mere gammelt, halvkedligt wrap, men dejligt frisk græs - lækkert, se billeder. Keld er færdig med forårsarbejdet i marken herhjemme, mangler kun at så et lille stykke hos Michael og det sker i morgen.

 

 

Den 1. april 2009   I dag har Keld fået sin længe ønskede to furede vendeplov - så nu går forårsarbejdet igang så snart det bliver week-end. Dejligt med forår!! Vi har også besluttet at sælge vores to tyrekalve, B.I. Don Kahlua og B.I. Duncan. Ring og hør nærmere!

 

 

Den 27. marts 2009  Mens vi venter på foråret - det er koldt og vådt, Keld er ved at være en anelse utålmodig efter at komme igang med forårsarbejdet i marken som han holder så meget af, men mon ikke det bliver forår i Påsken - det plejer det jo! I mens fylder vi fryserne med grillpølser så vi er klar til det bliver grillvejr.

 

Den 15. marts 2009  Keld har renset stald, vi var lige ved at tro at vi kunne klare sæsonen ud uden at rense, men det gik ikke - så han måtte igang - dejligt når det er overstået og så er der ikke så meget til næste gang - om et par måneder når det er blevet rigtig forår og dyrene er kommet på græs - dejligt at tænke på ik'??

 

 

Den 21. februar 2009 I går fik vi kåret B.I. Suncharge, se de nye tal på hendes side under køer og kvier. Ellers er det brændesæson her, så vil vil bruge weekenden på at save og kløve brænde til næste sæson. Samtidig har vi selvfølgelig åbent i Gårdbutikken Trekløver.

 

 

Den 14. januar 2009  året startede med at vi fik prøvet noget som ikke er sket for os før, vi havde simpelthen en kalv som fik lungebetændelse, heldigvis fik hun hurtig penicilinbehandling og er helt frisk igen. I lørdags den 10. januar fik vi årets første kalv, det var den sidste af vores ET kvier, B.I. Lady Princess, som kom med en fin kviekalv, hun har fået navnet B.I. Lady Eminente

Gårdbutikken Trekløver/B.I. Hereford, Vestergade 39, V. Hæsinge, 5672 Broby, 25 62 17 61

Webdesign by KH DATA