Forside      Åbningstider      Galleri      Kontakt      Aktuelt      Avlsdyrsalg      Privatlivspolitik
 
KL019170.JPG

 

Gårdbutikken Trekløver er et samarbejde mellem to herefordbesætninger, B.I.Hereford og Ingerslevs Hereford.

Gårdbutikken Trekløver sælger alle udskæringer af vacuumpakket, dybfrosset  herefordkød af meget høj kvalitet, pakket i forpakninger som passer til både små og store familier. Vores mål er at man hos os altid skal kunne få den vare man har brug for i den mængde som passer til ens behov. Vi har også forskellige pålægsvarer og pølser og det er muligt at købe ½ og ¼ dyr samt pistoludskæringer til afhentning direkte hos slagteren.

Desuden er det vigtigt for os at vores kunder altid kan være sikre på at de dyr de får kød fra er opvokset med stort focus på dyrevelfærd, altså dyr som primært er opvokset med masser af mælk fra deres mor samt frisk grønt græs som giver øget indhold af omega 3 fedtsyrer i kødet.

Vores dyr går på græs hele sommeren og har i vinterhalvåret mulighed for at være ude eller inde efter eget behov, dyrene fodres om vinteren primært med ensileret græs, kaldet wrap, som er det tætteste man kommer på sommerens friske græs.

De dyr vi slagter er hovedsaligt fra vores egne besætninger og vi køber kun dyr ind som vi ved har haft samme opvækst som vores egne.

Alle dyr bliver slagtet, modnet, udskåret, pakket og frosset ind hos V. Hæsinge Slagterforretning som ligger under 2 km. fra vores ejendomme. Dette betyder kort transport til slagteriet for de levende dyr og derfor ingen stress og kort transport af det frosne kød når vi tager det hjem i butikken.

Gårdbutikken Trekløver/B.I. Hereford, Vestergade 39, V. Hæsinge, 5672 Broby, 25 62 17 61

Webdesign by KH DATA